Nikotinpåsar för kaffe-älskare
Nikotinpåsar för kaffe-älskare
Nikotinpåsar, eller nicotine pouches som de även kallas, liknar snus på många sätt och vis. Det som skiljer snus och nicotine pouches är att snus innehåller tobak, medans nicotine pouches endast innehåller nikotin och inget av den skadliga tobaken. Några populära märken är Ace, LYFT och on! Om du som så många andra älskar kaffe och helt enkelt inte kan leva utan drycken bör du pröva nikotinpåsar med kaffesmak. Förmodligen är det här något du kommer att älska.

X-15 Cappuccino Vanilla

Förpackningen innehåller 200 nicotine pouches med en underbar smak av kaffe och vanilj. Den mjuka blandningen har endast 4 mg nikotin och passar alldeles utmärkt för dig som vill dra ner på ditt dagliga nikotin intag. Även om förpackningen inte är den snyggaste, smakar innehållet fantastiskt gott.

Volt Java Shake Slim Portion 8 mg/g

Är du däremot ute efter en ren kaffesmak utan tillsatser är det Volt Java du ska prova på. Den rena kaffesmaken passar alldeles utmärkt för dig som är kaffe-älskare. Dessutom innehåller Volt Java nicotine pouches så mycket som 8 mg nikotin. Vilket kan upplevas som starkt om du inte är van vid nikotin.

PAZ Chai Latte

Du som fullkomligen älskar utbudet på kaffe hos olika kända kedjor bör prova PAZ Chai Latte. Smakerna sprider sig långsamt i munnen och du kan njuta av kaffe uppblandat med fantastiska kryddor hela dagen lång. Förutom kaffesmak kan du även njuta av kanel, kardemumma och flera andra underbara kryddor. Dock är dessa nikotinpåsar väldigt starka med 24 mg nikotin, vilket gör att de inte passar alla personer.

ZYN Mini Espresso 3 mg

Den ypperliga blandningen av kaffe, vanilj, choklad och nougat passar de allra flesta kaffe-älskare. Med endast 3 mg nikotin per påse behöver du inte oroa dig över att få i dig för mycket nikotin per dag. Dessutom är de slimmade påsarna torra och rinner därmed inte ner över tänderna vid användning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *