Behandla trägolvet på rätt sätt
Behandla trägolvet på rätt sätt
Att vårda trägolv är ett måste och att utföra en golvslipning Stockholm med jämna mellanrum borde vara en självklarhet för dig med trägolv. Men hur behandlar du golvet för att det ska hålla så länge som möjligt?

De 3 populäraste behandlingarna

Efter att en golvslipning Stockholm har blivit utförd gäller det att välja rätt slags behandling av golvet. För det första ska det hålla länge så att du slipper utföra en ny golvslipning Lidingö inom en snar framtid. För det andra ska resultatet se snyggt ut och passa med hemmets design.
  • Du kan välja att lacka golvet efter att golvslipning Nacka har blivit utfört på alla golv i hemmet. Att lacka golvet ger ett slitstark resultat som håller länge. Dessutom kan du välja mellan matt, halvmatt eller glans i finishen.
  • Ett annat alternativt som är väldigt populärt är att olja golvet. Tack vare att du kan välja bland otaliga pigment är det en väldigt populär form av behandling efter att du utfört en genomgående golvslipning Täby. Men ha i åtanke att när du väljer att behandla golvet med olja måste det utföras med jämna mellanrum för att golvet ska hålla sig snyggt.
  • Men det bästa alternativet enligt experterna är att välja hårdvaxolja eftersom det kombinerar fördelarna med både lack och olja. När du utfört en golvslipning Sollentuna vill du inte gärna göra om det inom en snar framtid. Och inte heller behandla golvet minst en gång om året för att det ska hålla sig snyggt. När du väljer hårdvaxolja får du lackens hårda och slitstarka yta samt att du kan välja pigment och finish.
I slutändan är valet upp till dig, vill du ha en slitstark och traditionell behandling är det lack du ska välja, ibland kan pris golvslipning stockholm spela stor roll, men i slutändan är det alltid billigare än att lägga nytt golv. Vill du däremot ha ett mjukare intryck av golvet och möjlighet att välja pigment är det olja du är ute efter. Men om du vill kombinera de båda bör du välja hårdvaxolja.